{0} reviews | Schrijf review

D'Hondt Frans & Co
Antwerpen - Dieselmotoren & Scheepsmotoren

Denderstraat 13
2060 Antwerpen

03 808 17 40
03 226 21 36
     

Diesel- en scheepsmotoren

D’Hondt Frans & Co is een bedrijf uit Antwerpen met jarenlange ervaring in de verkoop van scheepsmotoren en dieselmotoren. Ook voor herstellingen, depannages (in binnen- en buitenland) en revisie van deze motoren kunt u bij ons terecht. Contacteer ons voor vrijblijvend advies, wij helpen u graag!

 

Verschillende merken

Voor hermotorisatie of het leveren en installeren van een generator kunt u kiezen uit de volgende merken: Detroit Diesel, DAF, Doosan - Daewoo, Lister-Petter, Perkins, Hatz, Iveco, Caterpillar, MTU, John Deere, Twin Disc, Reintjes (voor keerkoppelingen). Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of een afspraak. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

 

Reparatie diesel- en scheepsmotoren

Heeft u problemen met de motor van uw schip? Bij D’Hondt Frans & Co in Antwerpen kunt u terecht voor de reparatie en revisie van uw diesel- en scheepsmotoren. Wij bieden altijd een transparante prijsofferte, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Vertrouw op onze deskundige handen en onze jarenlange ervaring. Scheepsmotoren voor binnenschepen van 300 tot 3000 ton zijn onze specialiteit. Heeft u een ander type? Geen probleem, wij helpen u net zo graag verder. Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het herstellen van scheepsmotoren? Zoek niet langer en contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een afspraak!

 

Scheepsherstellingen - Constructiewerken

Tevens kan u bij D’Hondt Frans & Co in Antwerpen terecht voor al uw scheepsherstellingen boven de waterlijn. Ons team kan ook diverse las- en constructiewerken aanpakken. Vertrouw ons uw opdrachten toe en wij leveren uw schip terug in perfecte staat! Neem voor meer informatie contact met ons op en maak een afspraak.

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review